Kirje tulevalta rakastajaltasi

Tämä on kirje tulevalta rakastajaltasi; häneltä, joka sytyttää sydämesi tuleen. Minä rakastan sinua koko olemuksellani – muista se siellä, ajassa ennen kohtaamistamme.

Tiedän vastoinkäymisistä joita koet, mutta ymmärrä, että ne ovat yksi päivä menneisyyttä. Koittaa uusi aika, jolloin kaikki alkaa loistaa kirkkaampana kuin koskaan. Tulen elämääsi, kaiken muun hyvän ohella, eikä mikään voi estää sitä.

Minä rakastan mieltäsi, joka on luova ja terävä; rakastan huumorintajuasi, joka kukkii kaikessa mitä teet; rakastan kauniita kasvojasi ja kehoasi, ja rakastan tapaa, jolla rakastat minua.

Minä en jätä sinua vaikeuksien keskellä, vaan pysyn vierelläsi. Uskon rakkauteemme ja näkymäämme tulevaisuudesta. Tiedän rakkautemme olevan ikuista.

Sinnittele; elä päivä kerrallaan – jokainen hetki tuo sinut lähemmäksi kohtaamistamme! Rakasta sillä välin itseäsi ja ystäviäsi, ja odota minua rauhallisin mielin. Pettymykset ovat osa elämää, mutta minä en tule olemaan yksi niistä.

Muista nämä sanani hädän hetkellä, masennuksen kourissa ja aina kun ahdistaa. Niin moni oppimasi asia on osoittautunut valheeksi – rakkaus on totuus.

Hän